@tedxmedia

De trein van De Merino’s komt op gang

VEENENDAAL Na veel storingen in het begin, lijkt de trein van De Merino’s op gang te komen. ‘Station’ CJVV werd moeiteloos genomen: 5-0.

door Wim van Kessel

,,De eerste helft was bij vlagen heel goed’’, keek Ryan Holman terug. ,,Nadat CJVV wel eerst een dot van een kans had gemist, kwamen wij op een 2-0 voorsprong. De 1-0 door een benutte vrije trap van Joop de Bruin. Daarna scoorde Julian Heijmans in tweede instantie de 2-0.’’

,,CJVV probeerde met man en macht na de rust de aansluiting te krijgen. Maar een benutte strafschop van Joop de Bruin gooide de wedstrijd op slot. Via Niek van Mourik en opnieuw een strafschop, dit keer van Roy Terschegget, werd het 5-0.’’

Met de derde zege op rij, heeft De Merino’s trein de vaart te pakken. Van de onderste plaats, is men opgerukt naar een zevende positie. Zaterdag is er het volgende station in Houten bij hekkensluiter Delta Sports.

Erik van de Weerd: ,,Ik doe graag iets voor de vereniging die mij ook veel heeft gegeven!"
De Vrijwilliger: Een leven lang waterpolo met Erik van de Weerd (VZC): 'De vereniging is een enorm warm nest' 1 uur geleden