Afbeelding
@tedxmedia

Swift te sterk voor Veenendaal: ‘We hebben echt keihard gewerkt’

Voetbal

VEENENDAAL Een wedstrijd met debutanten, strijd en een conditioneel sterk team. Het was een waardevol bekeravondje voor VV Veenendaal. Al ging het onderuit met 4-0 tegen Swift, zag oefenmeester Tom Gesgarz vooruitgang op de afgelopen weken:,,We gaan met een goed gevoel het veld af.’’

door Siem van Eck

,,Tot de dertigste minuut hielden we het nog vol maar daarna werd het 1-0. In de tweede helft kregen we een grote kans op de gelijkmaker alleen die misten we. Swift zette de tegenaanval in en scoorde de 2-0. Swift is een ontzettend sterke ploeg met veel kwaliteit. Toch hebben we continue vanuit de taak gevoetbald en hebben bij vlagen geprobeerd te voetballen. We eindigden met 4-0, al hebben we echt keihard gewerkt. We hebben laten zien conditioneel sterk te zijn. De afgelopen weken ontbrak de strijd, de volle negentig minuten ervoor gaan. Vandaag heb ik dat terug gezien en als we mee kunnen voetballen met een 4e divisie team dan doen we iets juist. Nu gaan we donderdag rustig trainen en ons opmaken voor Blauw Geel zaterdag.

Youri Keuken en Bas Kiesbrink uit de JO-23 maakte vandaag beide hun debuut in het eerste elftal.