Afbeelding
Aleid Auwerda

Van Gent Finaleweken: Verbreken van record niet genoeg voor SKF

Voetbal

VEENENDAAL De korfballers van SKF hebben deze zaterdag hun record verbroken. Waar eerst het maximaal aantal doelpunten in een wedstrijd dit seizoen achttien was, werd deze grens vandaag verlegd naar 25. Toch was het niet voldoende en verloor SKF met 25-30 tegen Swift: ,,Het scorend vermogen van Swift brak ons op in de tweede helft’’, aldus trainer Wouter van Steenbergen.

door Siem van Eck

,,We hadden in de basis de focus op de aanval. Daarom hebben we veel besteed aan het goals maken. Dat deden we goed vandaag. Ik denk dat zowel wij als Swift niet heel sterk waren in de verdediging. We gaven te veel ruimte weg waardoor er te makkelijk geschoten kon worden. Dat straften beide ploegen goed af waardoor we met 15-13 de rust in gingen. Na de rust zag je die voorsprong snel terug lopen. De druk van ons was onvoldoende de tweede helft en dan met name bij de mannen. De tegenstander kon te veel en te makkelijk goals maken. Toch mogen we tevreden zijn met het maken van 25 goals, dat hebben we nog niet eerder gedaan.’’

Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 1 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 22 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45
Afbeelding
Ziekenhuis Gelderse Vallei en Sportservice De Vallei verlengen samenwerking: 'Volle kracht vooruit met het Leefstijlloket' 25 mrt, 18:51
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 25 mrt, 17:21