@tedxmedia

Van Gent Finaleweken: AGOVV speelt met overtuiging en klopt Veenendaal

VEENENDAAL Op een zonnige zaterdagmiddag heeft Veenendaal iets uit te leggen. Het team van Tom Gesgarz verloor in eigen huis met 0-4 van AGOVV. Opnieuw was het hetzelfde verhaal dat Veenendaal de das om deed, het wist niet te scoren.

door Siem van Eck

,,Met een 0-1 achterstand gingen we rusten’’, vertelt de trainer. ,,Toch vond ik ons de eerste helft beter spelen, met bijvoorbeeld een vrije trap op de paal van Wout Jan van de Kleut. Alleen het verschil zat hem in de kwaliteit. Ik denk dat wij net zoveel kansen hebben gehad als onze tegenstander. Maar de eindpass of het schot op goal van AGOVV was gewoon scherp en goed. Met overtuiging! Waar wij het allemaal net even misten. Ze hebben terecht gewonnen als je kijkt naar het wedstrijdbeeld. Toch vind ik 0-4 niet terecht, een 2-3 had de wedstrijd beter weergegeven. We hadden fases dat we echt dominant waren en er bijna overheen konden komen. Maar het lukt ons niet om te scoren en we zullen onze kwaliteit daar echt in moeten verhogen.’’

Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 1 uur geleden
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 22 uur geleden
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 23 apr, 10:00
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 23 apr, 09:02
Oussama el Azzouzi's 0-1 in de maak.
Oussama el Azzouzi scoort met fantastische omhaal voor Bologna tegen AS Roma 22 apr, 20:28
Jan van Willige.
Van Gent Finaleweken: keeper Jan van Willige verlaat GVVV ondanks eerdere verlenging toch 22 apr, 19:41