@tedxmedia

Van Gent Finaleweken: VRC verliest van Unicum: ‘We liepen achter de feiten aan’

VEENENDAAL VRC heeft voor de tweede keer dit seizoen verloren van Unicum. Het team begon matig aan de wedstrijd en die eerste minuten bepaalden het wedstrijdbeeld. VRC wist zich terug te vechten maar het was niet voldoende: ,,We liepen achter de feiten aan, met heel weinig strijd en we gaven ze alle ruimte om te voetballen’’, aldus trainer Jan Gaasbeek.

door Siem van Eck

,,We begonnen vandaag heel slap aan de wedstrijd. Dat zorgde ervoor dat we binnen zes minuten al 2-0 achter stonden. Vlak voor de rust maakten wij nog de 2-1 met een prachtige omhaal van Marco de Gooijer. Na de rust zetten we onszelf op gelijke hoogte na nog geen minuut te hebben gespeeld. Ruben Rentenaar scoorde de 2-2. Vanaf dat moment hadden we het volledig in de hand en hebben we verzuimd om te winnen. We kregen kans op kans en het was wachten op onze 2-3 maar tien minuten voor tijd viel die aan de andere kant. Dat was onverdiend, maar we hebben ons goed teruggevochten en hebben vergeten te winnen.’’

Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede 4 uur geleden
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid gisteren
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 24 apr, 15:17
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 23 apr, 17:36
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 23 apr, 10:00
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 23 apr, 09:02