Afbeelding
TVVW

Van Gent Finaleweken: TVVW-mannen wachten nog op eerste overwinning

Tennis

VEENENDAAL Het mannendubbelteam op vrijdag van tennisvereniging Veenendaal-West kreeg niet echt voet aan de grond tegen Rapiditas. Julian Meijer, Martijn Beek, Tim van Offeren en Tom Gaasbeek gingen er in Nijmegen met 4-0 van af tegen de nummer twee van de competitie. Daarmee staan de Veenendalers, die nog wachten op hun eerste overwinning in de voorjaarscompetitie, op de vijfde plek in de eerste klasse.

Het gemengd tennisteam van TVVW op zaterdag heeft een ruime overwinning geboekt. De Veenendalers waren met 4-1 te sterk voor Teskwik en houden daarmee aansluiting bij de top twee in de derde klasse. De Veense punten werden gemaakt door Erwin Bijvoet, Wim van Ravenswaaij/Marit van Silfhout, Fleur Bijvoet/Desirée Bolderman en Erwin Bijvoet/Wim van Ravenswaaij.

Daarnaast waren er zaterdag twee gelijke spelen te zien op de banen van TVVW. Het mannenteam kwam tot een 3-3 remise in de subtopper tegen Weldam en het gemengd dubbelteam speelde 2-2 tegen De Vale Ouwe 2.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 5 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 7 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45
Afbeelding
Ziekenhuis Gelderse Vallei en Sportservice De Vallei verlengen samenwerking: 'Volle kracht vooruit met het Leefstijlloket' 25 mrt, 18:51