Archieffoto ter illustratie.
Archieffoto ter illustratie. TV Spitsbergen

Van Gent Finaleweken: Louter overwinningen bij Spitsbergen op zaterdag en zondag

Tennis

VEENENDAAL Het was zaterdag een goede dag voor de tennisteams van TPV Spitsbergen. De vier eerste teams die deze dag in actie kwamen, wisten allemaal te winnen. Ook de drie zondagteams boekten allemaal een overwinning.

Zo was het mannenteam te sterk voor ETC. Het team van Sander Gijtenbeek, Dieter van de Scheur, Marcel van Viegen, Erwin van de Vendel en Wouter Beeldman was in Ede met 2-4 te sterk. De Veenendalers staan tweede in de tweede klasse. De tweede plek in de competitie is er ook voor het gemengd dubbelteam op zaterdag. Zij wonnen met 1-3 van Soesterkwartier en staan daardoor tweede in de derde klasse. En het gemengd team op zaterdag was met 3-2 nipt te sterk voor laagvlieger Avanti’55. In de tweede klasse is het razend spannend met vier teams (waaronder Spitsbergen) die op 15 punten staan. De vierde overwinning van deze zaterdag kwam op naam van het vrouwendubbel team. Dat was met 3-1 te sterk voor De Kersenplukkers.

VRIJDAGTEAMS Het mannendubbel team op vrijdag van Spitsbergen speelde dit weekend een topper tegen Lockhorst. Het werd een spannende wedstrijd voor de ploeg van Ramon van der Weijden, Jeroen Vos, Robin Schalkwijk en Rick Selhorst. Met een zwaarbevochten winst in de laatste partij werd het 2-2 gelijkspel binnen gehaald, en daarmee blijft het verschil in de stand van de derde klasse één punt in het voordeel van de Leusdenaren. Het vrouwendubbel op de vrijdag van Spitsbergen ging met 4-0 onderuit tegen koploper TOZ 2.

ZONDAGTEAMS De drie zondagteams van TPV Spitsbergen staan alle drie bovenaan in de poule. Het mannenteam klopte Beekhuizen 3 met 4-2 en blijft daarmee lijstaanvoerder in de derde klasse. In de vierde klasse won het vrouwenteam van Spitsbergen ook haar vijfde wedstrijd. Herveld 2 werd met 4-2 geklopt waardoor de Veenendaalsen afstand namen van de nummer twee. En in de vijfde klasse had het gemengd team van Spitsbergen geen enkele moeite met De Eemslag. De Veense koploper was, mede door drie walkovers, met 0-8 te sterk voor de nummer laatst uit Bunschoten-Spakenburg.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 5 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 10 uur geleden
Afbeelding
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 23 apr, 17:36
Marit van Rabenswaaij, Kaily Meerwijk,  Fien Cornelissen en trainers Michel Klok en Manja Moraal
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26
Quinty van Ingen,  Marleen Epskamp, Jayda Neervoort en Nevaeh Manuputty
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 23 apr, 10:00
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 23 apr, 09:02
Oussama el Azzouzi's 0-1 in de maak.
Oussama el Azzouzi scoort met fantastische omhaal voor Bologna tegen AS Roma 22 apr, 20:28