Ted Walker

Van Gent Finaleweken: ‘Zeer onverdiend’ gelijkspel voor VV Veenendaal

VEENENDAAL In de laatste twee minuten werden de drie punten voor de neus van Veenendaal weggehaald. Het team speelde gelijk tegen SKV, al was dat volgens trainer Tom Gesgarz onverdiend. ,,We kwamen ook vandaag weer regelmatig bij het doel van SKV en dan zullen we onszelf toch beter moeten gaan belonen’’, aldus de trainer.

door Siem van Eck

,,We kwamen met een wereldschot van Wout Jan van de Kleut op 0-1 voorsprong. Die ging onderkant lat het doel in, waarop de keeper zijn bril moest gaan zoeken. We kwamen daarna veel te snel op een gelijkspel. Al vond ik dat wij het betere spel speelden, met onder andere ons combinatievoetbal en niet door lange ballen naar voren te spelen. We kregen daardoor best een hoop kansen, maar maakten vervolgens de doelpunten niet. Uiteindelijk scoorde Mohammed Hassan Ali de 1-2 voor ons in de tweede helft. De jongens waren aan het eind van de wedstrijd wel echt op en dat zorgde ervoor dat we noodgedwongen moesten wisselen. Twee minuten voor tijd nam een speler van SKV de bal op de volley. Ik denk dat onze keeper Guido Prins het niet goed zag, omdat hij acht van de tien keer wel zo’n bal uit het doel haalt, maar nu niet. Dus gingen we het veld af met 2-2 en dat vond ik zeer onverdiend’’, eindigt de trainer.

Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 51 minuten geleden
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 6 uur geleden
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 23 apr, 17:36
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 23 apr, 10:00
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 23 apr, 09:02
Oussama el Azzouzi's 0-1 in de maak.
Oussama el Azzouzi scoort met fantastische omhaal voor Bologna tegen AS Roma 22 apr, 20:28