Afbeelding
@tedxmedia

Van Gent Finaleweken: DOVO verliest in Barendrecht: ‘We hadden ze meer pijn moeten doen’

Voetbal

VEENENDAAL DOVO kon zijn winnende reeks van de afgelopen weken niet doortrekken deze zaterdag. Het team verloor met 3-1 in een uitwedstrijd tegen Barendrecht. ,,We moeten realistisch zijn. Barendrecht is een ervaren ploeg en wij hadden ze meer pijn moeten doen’’, aldus trainer Florian Wolf.

door Siem van Eck 

,,We startten de eerste twintig minuten heel goed. We schoten ook direct een bal op de paal met Lulinho Martins. Daarnaast hadden we veel momenten dichtbij de zestien, waar we het vier tegen drie konden uitspelen. Dat deden we niet goed; we hadden op 0-1 moeten komen. Het eerste tegendoelpunt was een cadeautje, dat zag er niet uit. Zij veroverden de bal op het middenveld, gaven een steekbal, en daarna lag de bal direct in het mandje. Tot dat moment waren ze niet bij onze goal geweest.’’

,,We kwamen goed uit de kleedkamer, met onder andere Guido van Dijk. Hij zette ons met een kopbal op een gelijkspel. Ook zijn energie en inzet was te merken op het veld. Het geloof was terug in de ploeg, maar tien minuten later was het alweer 2-1. Timo Pluk schoot de bal nog op onderkant lat. En die zat er naar mijn mening in, maar de bal spatte uit het doel. Dat was moeilijk te zien voor de grensrechter. We hebben veel goede momenten gehad, zo ook met Mathijs van Nispen die op de kruising schoot. Er waren voldoende momenten om te scoren, alleen was het uiteindelijk niet genoeg’’, eindigt de trainer. 

advertentie
advertentie
ZVC Veenendaal verloor vrijdagavond bij Be'79 en moet vrezen voor degradatie uit de Eredivisie. (Hier op archieffoto tegen ZVV Ede)
Van Gent Finaleweken: ZVC Veenendaal loopt rood aan in Berkel-Enschot; 'We begonnen niet goed aan de wedstrijd' 1 uur geleden
Archieffoto van vorig jaar.
Van Gent Finaleweken: Vier strafschoppenseries nodig in halve finales schoolvoetbal Veenendaal 14 uur geleden
Van links naar rechts: lid tc Stefan Wildeman, Mitch van den Berg en voorzitter Daan van Kleef.
Van Gent Finaleweken: aanvallende versterking voor VV Veenendaal 17 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Veenendaalse teams naar finales Olympic Moves 20 uur geleden
Arris Haalboom regelt alles rondom de vlaggenparade bij het eerste elftal en de pupil van de dag, maar hij doet nog veel meer bij DOVO.
De Vrijwilliger: Arris Haalboom is van alle markten thuis bij DOVO: 'Ze noemen me hier Manusje van alles' gisteren
Het cricketteam in India is ontzettend trots op de T-shirts van Triathlon Veenendaal.
Vrijwilligster Margo verrast cricketteam in India met shirts van Triatlon Veenendaal 19 apr, 10:10
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 16 19 apr, 08:32