@tedxmedia

Van Gent Finaleweken: Panter druipt af met gelijkspel: ‘Het is opnieuw hetzelfde liedje’

VEENENDAAL Het was opnieuw een bekend verhaal voor SV Panter vandaag. In de wedstrijd tegen SVF wist de ploeg ondanks het grote aantal kansen maar één keer te scoren. ,,Het is opnieuw hetzelfde liedje waar we verdrietig over kunnen zijn. Het is al weken hetzelfde, al doen we het niet expres’’, aldus trainer Bertho van Neerbos.

door Siem van Eck

,,In de eerste helft hebben we zeer goed gespeeld. We hadden wat afspraken gemaakt, waar de jongens zich fantastisch aan hielden. We kwamen in de 40e minuut op 0-1 voorsprong met Jos van der Wilt. Maar bij de rust had het echt al 0-6 moeten staan als je keek naar de kansenverhouding. We creëerden de kansen wel, maar ze gingen er niet in. SVF maakte een kwartier voor tijd de 1-1. En ik zal niet overdrijven, maar dat was hun eerste kans van de wedstrijd. Toch roken zij daarna bloed en kregen ze nog twee zeer grote kansen. Dennis Diepeveen hield ons echter goed in de wedstrijd met een prachtige redding. In de laatste minuut kwamen we ook goed weg met een bal op de paal.’’

,,Ik kijk niet door een roze bril, maar als je tien van zulk soort wedstrijden speelt, win je er negenenhalf. Maar we zitten in de fase waar de klappen vallen. Al gooien we er zeker strijd tegenaan. We hadden vandaag met ruime cijfers moeten winnen. Dat is duidelijk’’, eindigt de trainer.

Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede 6 uur geleden
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 24 apr, 20:45
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 24 apr, 15:17
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 23 apr, 17:36
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 23 apr, 10:00
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 23 apr, 09:02