@tedxmedia

Van Gent Finaleweken: De Merino’s komt zwak de kleedkamer uit en verliest tegen SVI

VEENENDAAL Of er geen koffie beschikbaar was in de kleedkamer is maar de vraag. Maar het was duidelijk dat de spelers van De Merino’s niet scherp het veld opkwamen na de rust. Waar het team in de eerste helft gelijkwaardig was tegen SVI, kon het in de tweede helft niet meekomen. ,,Het werd in de tweede helft mentaal te lastig voor ons’’, aldus trainer Henne Oostermeijer.

door Siem van Eck

,,In het begin ging het nog wel aardig, maar net één minuut voor rust kwamen we op een 1-2 achterstand. Dat was jammer, want we waren redelijk gelijkwaardig aan SVI. We hebben ook geprobeerd wat meer risico te nemen, juist omdat we moeten winnen. Met de gedachte, dat als we er genoeg druk op zouden zetten, zij het wel ergens zouden laten liggen. We kwamen daarna heel slecht de kleedkamer uit; binnen vijf minuten stond het 1-4. Het team leek wel niet scherp genoeg, terwijl we daar juist over hadden gesproken. De wedstrijd was daarna gespeeld en na de rust ging het aan alle kanten niet goed maar gescoord werd er niet meer. De tegenstander had er nog wel wat meer kunnen maken; het had ook 1-8 kunnen zijn’’, eindigt de trainer.

De gelijkmaker was van Julian Heijmans met een afstandsschot. De Merino’s staat nu op de elfde plek, maar gevaarlijk dichtbij DOS’37 en DOS Kampen.

Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 14 uur geleden
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 20 uur geleden
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 23 apr, 17:36
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 23 apr, 10:00
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 23 apr, 09:02
Oussama el Azzouzi's 0-1 in de maak.
Oussama el Azzouzi scoort met fantastische omhaal voor Bologna tegen AS Roma 22 apr, 20:28