Afbeelding
Ted Walker

Van Gent Finaleweken: Veenendaal overkomt kater en wint verdiend van Zeewolde

Voetbal

VEENENDAAL Na het verlies van afgelopen zaterdag is Veenendaal goed hersteld van zijn kater. Het team speelde vandaag een thuiswedstrijd tegen Zeewolde en won met 2-1: ,,Het was een goede avond’’, aldus een tevreden trainer Tom Gesgarz.

door Siem van Eck

,,Vandaag stonden er op het veld twee gelijkwaardige teams die beiden wilden voetballen. Op de momenten dat wij iets gingen inzakken hadden we het als team dan ook moeilijk. Dus gingen we bij vlagen wat meer druk zetten wat ons meer in de wedstrijd bracht. Na achttien minuten kwamen we echter wel op 0-1 achterstand door een goede aanval van Zeewolde. Degene die ons op gelijke hoogte bracht was Gertjan Snijders na een corner van Max van Laar. Die kopte hij netjes binnen bij de eerste paal.’’

,,In de tweede helft waren wij de betere ploeg. Wij hadden ook voornamelijk het aanvallende spel. Het was ‘good old’ Mark de Haan die ons vanaf 30 meter met een bal strak in de bovenhoek beloonde met de 2-1. Hij speelde een superwedstrijd. Wij hadden de grotere kansen en het overwicht. Daarmee hebben we verdiend gewonnen’’, eindigt de trainer.

Oussama el Azzouzi's 0-1 in de maak.
Oussama el Azzouzi scoort met fantastische omhaal voor Bologna tegen AS Roma 12 uur geleden
Jan van Willige.
Van Gent Finaleweken: keeper Jan van Willige verlaat GVVV ondanks eerdere verlenging toch 13 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl (video) 15 uur geleden
Afbeelding
Open trainingen bij VAV vallen in de smaak: 'Dit is voor herhaling vatbaar' (video) 16 uur geleden
Afbeelding
Autobedrijf Braber topscorersklassement Veenendaal 17 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Tennisser Van de Zandschulp treft Eubanks in Madrid 19 uur geleden
Archieffoto
Van Gent Finaleweken: VZC gaat hard onderuit; 'Iedereen is hard blijven werken voor elkaar' 21 apr, 19:36