Afbeelding
@tedxmedia

Van Gent Finaleweken: SV Panter mist mentaliteit in eindsprint van het seizoen

Voetbal

VEENENDAAL SV Panter kon het vanavond opnieuw niet opbrengen in de wedstrijd tegen Bunnik’73. Waar het afgelopen zaterdag vermoeid was tegen ’t Goy miste het deze dinsdag de mentaliteit: ,,We kunnen de moed niet opbrengen om tot het gaatje te gaan’’, aldus trainer Bertho van Neerbos. Gevolg was een 2-4 nederlaag.

door Siem van Eck

,,Ik vind dat we vandaag verschrikkelijk veel kansen hebben gemist. Het missen van kansen hecht ik niet zoveel waarde aan, maar mentaliteit is wel het belangrijkste element in het voetbal. Alleen het voor elkaar willen strijden om die driepunters binnen te krijgen mis ik nu al twee wedstrijden. We denken dat we er al zijn, alleen het seizoen is nog niet afgelopen.’’

,,In de zesde minuut kwamen we op voorsprong door een doelpunt van Gerrold van Geenhuizen. Daar hebben we maar kort van kunnen profiteren want in de twaalfde minuut was het al 1-1. Daarna was het opnieuw Van Geenhuizen die ons op een voorsprong bracht. We gingen de rust in met 2-2 en uiteindelijk verloren we met 2-4. Waar we met de kansen die we hadden echt wel hadden kunnen winnen, maar we kregen de bal er gewoon niet in. We zullen er qua mentaliteit een tandje bij moeten zetten, anders gaan we het niet redden’’, eindigt de trainer.

Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 13 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 19 uur geleden
Afbeelding
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 23 apr, 17:36
Marit van Rabenswaaij, Kaily Meerwijk,  Fien Cornelissen en trainers Michel Klok en Manja Moraal
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26
Quinty van Ingen,  Marleen Epskamp, Jayda Neervoort en Nevaeh Manuputty
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 23 apr, 10:00
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 23 apr, 09:02
Oussama el Azzouzi's 0-1 in de maak.
Oussama el Azzouzi scoort met fantastische omhaal voor Bologna tegen AS Roma 22 apr, 20:28