@tedxmedia

Van Gent Finaleweken: VRC niet opgewassen tegen degradatieklant OVC’85

VEENENDAAL Het is VRC deze dinsdagavond niet gelukt voldoende strijd te leveren tegen degradatieklant OVC’85. Waar het voor de rust nog gelijk stond was een rode kaart in de tweede helft een nekslag: ,,OVC’85 heeft de punten hard nodig om degradatie te voorkomen en dat merkte je in hun spel’’, aldus trainer Jan Gaasbeek.

door Siem van Eck

,,We kwamen heel snel met 1-0 achter maar ook heel snel weer op een gelijkspel door een doelpunt van Mitch van den Berg. Daarna werden we afgefloten op een buitenspelgoal in de eerste helft. Dat was echt een zuiver doelpunt. We speelden een steekbal vanuit het middenveld en Daan Olde kwam achter zijn man vandaan. Vriend of vijand kon dat zien maar de grensrechter stak zijn vlag omhoog. De scheidsrechter twijfelde en daar ging onze voorsprong. Het was ook wel het laatste wapenfeit van ons in de wedstrijd.’’

,,In de tweede helft kreeg Van den Berg zijn tweede gele kaart en moesten we met tien man verder voetballen. Degradatieklanten voetballen niet, dat is alleen maar strijd. Dus dat is de tweede bal winnen en weer met zijn allen naar voren. Als je daar in meegaat en je vergeet zelf te voetballen wordt het een moeilijke wedstrijd. En nadat we op 2-1 achterstand kwamen was de wedstrijd gespeeld’’, eindigt de trainer.

Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 1 uur geleden
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 2 uur geleden
Oussama el Azzouzi's 0-1 in de maak.
Oussama el Azzouzi scoort met fantastische omhaal voor Bologna tegen AS Roma 15 uur geleden
Jan van Willige.
Van Gent Finaleweken: keeper Jan van Willige verlaat GVVV ondanks eerdere verlenging toch 16 uur geleden
Van Gent Finaleweken: Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl (video) 18 uur geleden
Open trainingen bij VAV vallen in de smaak: 'Dit is voor herhaling vatbaar' (video) 18 uur geleden