@tedxmedia

Van Gent Finaleweken: GVVV klopt AFC met 0-3: ‘Zo kan je thuiskomen’

VEENENDAAL Degradatie lijkt steeds meer uit het zicht te verdwijnen nu GVVV loskomt van zijn directe concurrent ASWH. Het team van Gery Vink won vandaag opnieuw tegen AFC in Amsterdam en kan daarmee zijn drie punten meenemen naar Veenendaal: ,,Hier kunnen we mee thuiskomen’’, aldus de trainer.

door Siem van Eck

,,In de eerste helft vond ik het gelijk opgaan. Wij hadden wat mogelijkheden, maar zij ook. Het spel was niet groots in kansen, maar het waren twee goed voetballende ploegen bij elkaar. De tweede helft kwamen wij beter de kleedkamer uit en we scoorden geweldige goals. We speelden in het begin zo gelijk op omdat er twee teams stonden die goed in hun vel zaten. Dan krijg je altijd een leuke wedstrijd te zien. In de tweede helft waren wij met name in de voorbereidende fase en in de eindfase zuiver in ons spel. Daarnaast scoorden we een goal en dat gaf verlichting in het elftal. Zij gaven meer ruimte weg en dan zijn wij met onze drie spelers voorop toch erg gevaarlijk.’’

Na de rust was het GVVV die de kraan tot de doelpunten opende. De blauwen scoorden met Adham el Idrissi, Byron Burgering en Lars ten Teije. Op dit moment heeft het team uit 29 wedstrijden 25 punten. De volgende opponent is ASWH. Deze degradatie-kraker is volgende week zaterdag om 14.30 uur. ASWH heeft uit 29 wedstrijden 19 punten.

DOVO's Lid van Verdienste Cees van Wijk overleden: 'Een echte rooie is ons ontvallen' 2 uur geleden
Waar moet je zijn? Een rondje Veenendaal-Veenendaal in beeld (video) 4 uur geleden
Fenna Achterberg is hard aan het trainen: ,,Indoor ging voor mij vooral om het weer doen van wedstrijden. Outdoor wil ik laten zien wat ik echt waard ben.”
Fenna Achterberg kijkt na blessureleed weer vooruit: 'Naast weer pijnvrij kunnen sporten, wil ik ook prestaties laten zien' 7 uur geleden
NK Para-badminton in sporthal de Vallei
Van Gent Finaleweken: Nederlands Kampioenschap para-badminton komende zaterdag in Veenendaal 11 uur geleden
Koningsspelen in Veenendaal afgelast in verband met slecht weer 17 apr, 15:30
Tal van sporten op Koningsspelen voor scholieren in Veenendaal 17 apr, 14:05
Van Gent Finaleweken: DOVO en nu ook GVVV spelen in de voorbereiding om de Harry Hamstra Cup 17 apr, 11:18