Afbeelding
Jeroen van den Berg

Nick de Bondt kiest alsnog voor langer verblijf bij DOVO

Voetbal

VEENENDAAL Nick de Bondt speelt ook volgend seizoen bij DOVO. De 27-jarige multifunctionele speler gaf eerder aan te kiezen voor een overstap naar DHSC, maar ziet daar van af en kiest voor minimaal nog één seizoen bij DOVO.

In 2020 kwam De Bondt over van HHC Hardenberg en staat nu voor zijn derde seizoen in Veenendaal. Een verlenging waarmee De Bondt erg tevreden is. ,,Vanuit het elftal, de club en de supporters voel ik veel waardering, ik voel me erg thuis en op mijn gemak. Ook dat ik in de tweede seizoenshelft van waarde ben en belangrijk kan zijn maakt het totaalplaatje voor mij heel prettig, waardoor ik er graag nog een seizoen aan vast plak”, laat Nick de Bondt weten.

Tegelijkertijd gaat De Bondt ook zijn steentje bijdragen aan de jeugdopleiding. Momenteel staat hij op het punt om het trainersdiploma UEFA C te behalen. Hij zal bij de jeugd betrokken blijven en regelmatig met jeugd aan de slag gaan, onder andere als techniektrainer.

De contractverlenging is dan ook tot stand gekomen in nauw overleg tussen de nieuwe Technische Commissie van DOVO en de leiding van DOVO’s jeugdopleiding.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 5 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 12 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 14 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45