Afbeelding
TC VV Veenendaal

Keeper Tim van de Weerdhof naar VV Veenendaal: ‘Veenendaal stak er met kop en schouders bovenuit’

Voetbal

VEENENDAAL Na zijn vertrek bij De Merino’s heeft keeper Tim van de Weerdhof zijn nieuwe club gevonden. De keeper zal komend seizoen onder de lat staan bij VV Veenendaal en dat wekt toch wat verbazing na zijn eerdere roep om uitdaging: ,,Ik denk niet dat iedereen het had verwacht, maar ik heb een heel goed gevoel bij ‘het Veen’’, vertelt de 22 jarige keeper.

door Siem van Eck 

,,Ik vind het simpelweg belangrijk om beter te worden, zelfs al speel ik geen wedstrijden. Dat zie ik gebeuren door goede trainingen. Mijn ambitie is uiteraard zo hoog mogelijk spelen en daar ga ik hard voor werken’’, dit vertelde de keeper in april na zijn vertrek bij De Merino’s. Daarom is het een verrassing dat hij nu kiest voor de Veenendaalse derdeklasser: ,,Ik heb gesprekken bij meerdere clubs gehad en Veenendaal stak er met kop en schouders bovenuit’’, is nu zijn conclusie. ,,Ik heb het idee dat ik het hier goed naar mijn zin kan gaan krijgen. Bij Veenendaal zal ik wel in plaats van eerste, derde klasse gaan spelen. Maar ik merk dat het niveauverschil niet zo groot is. Ook wil ik graag aan de slag met trainer Tom Gesgarz, hij is een goede vent en heeft ook veel ervaring in de voetballerij. Het is gewoon een nieuwe uitdaging en daar sta ik volledig achter.’’

De ironie in deze transfer is dat De Merino’s en VV Veenendaal ruilen van keepers aan het einde van het seizoen. Zo vertrekt de huidige keeper van VV Veenendaal: Guido Prins ook naar de buren. Van de Weerdhof keepte in zijn eerder carrière ook nog voor DOVO en SDVB in Barneveld. 

advertentie
advertentie
Archieffoto van vorig jaar.
Van Gent Finaleweken: Vier strafschoppenseries nodig in halve finales schoolvoetbal Veenendaal 8 uur geleden
Van links naar rechts: lid tc Stefan Wildeman, Mitch van den Berg en voorzitter Daan van Kleef.
Van Gent Finaleweken: aanvallende versterking voor VV Veenendaal 10 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Veenendaalse teams naar finales Olympic Moves 14 uur geleden
Arris Haalboom regelt alles rondom de vlaggenparade bij het eerste elftal en de pupil van de dag, maar hij doet nog veel meer bij DOVO.
De Vrijwilliger: Arris Haalboom is van alle markten thuis bij DOVO: 'Ze noemen me hier Manusje van alles' 17 uur geleden
Het cricketteam in India is ontzettend trots op de T-shirts van Triathlon Veenendaal.
Vrijwilligster Margo verrast cricketteam in India met shirts van Triatlon Veenendaal 20 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 16 22 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp verliest in München en duikelt uit de top-100 18 apr, 22:23