Ted Walker Fotografie

Van Gent Finaleweken: Een draak van een wedstrijd voor VV Veenendaal

VEENENDAAL Een typische 0-0 wedstrijd speelde zich deze zaterdag af bij VV Veenendaal. Het team speelde tegen Terschuurse Boys en wist het net niet te vinden: ,,Het was een draak van een wedstrijd’’, aldus assistent-trainer Gert van Grootveld.

door Siem van Eck

,,We begonnen de eerste twintig minuten met een veldoverwicht. Waarin we wel acht corners hebben genomen en één doelpunt van Wayne Berry werd afgekeurd. Ik begrijp niet zo goed waarom die is afgekeurd, er was iets met buitenspel. Er waren daarna wat kansen over en weer maar er vielen geen doelpunten. In de laatste minuten werd een bal van Gert-Jan Snijders nog geblokkeerd, die had erin kunnen gaan. Maar eigenlijk verdiende deze wedstrijd geen winnaar’’, eindigt Van Grootveld.

Veenendaal staat nu met 33 punten uit 20 gespeelde wedstrijden op de vijfde plaats.