Van links naar rechts Bob de Jong, bestuurslid met Korfbalzaken in portefeuille, Erik ten Hove, lid werkgroep Topkorfbal met scouting als aandachtspunt, Matthias ten Brinke en Wouter van Steenbergen, trainer/coach SKF 1.
Van links naar rechts Bob de Jong, bestuurslid met Korfbalzaken in portefeuille, Erik ten Hove, lid werkgroep Topkorfbal met scouting als aandachtspunt, Matthias ten Brinke en Wouter van Steenbergen, trainer/coach SKF 1. SKF

Nieuwe aanwinst voor SKF 1: Matthias ten Brinke

Korfbal

VEENENDAAL Na de kater van afgelopen zaterdag te hebben verwerkt, is SKF al volop bezig met het volgende seizoen. Vanaf het seizoen 2022-2023 heeft SKF Matthias ten Brinke (19 jaar) binnengehaald. ,,Matthias is een absolute topaanwinst voor SKF”, aldus Erik ten Hove namens de werkgroep scouting. Hij speelde afgelopen seizoen in de Reserve Korfbal League bij DVO/Accountor 2 en heeft daar ook zijn debuut in het 1e gemaakt in de Korfbal League.

,,Met Matthias halen we een veelzijdige heer bij de club die in staat is om zelf uit te blinken en tegelijkertijd zijn medespelers beter te laten functioneren. Met zijn jonge leeftijd maar grote korfbalervaring (Matthias speelde onder andere de juniorenfinale voor DVO/Accountor in de Ziggo Dome) zijn wij ervan overtuigd dat Matthias een van de pijlers binnen ons vlaggenschip is om de ambities waar te maken.”

Hij speelde eerder voor Reehorst ’45 in Ede en DVO/Accountor. SKF had hem al enkele jaren in het vizier. Vanuit de werkgroep topkorfbal wordt aangegeven dat de komst van Matthias prioriteit had, maar zeker niet de laatste speler zal zijn die we naar SKF hopen te halen.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 6 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 7 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45
Afbeelding
Ziekenhuis Gelderse Vallei en Sportservice De Vallei verlengen samenwerking: 'Volle kracht vooruit met het Leefstijlloket' 25 mrt, 18:51