Afbeelding
Pixabay

Gelijke spelen voor Veenendaalse padelaars

Tennis

VEENENDAAL De Veenendaalse padelaars hebben dit weekend niet weten te winnen. Drie gelijke spelen en een nederlaag was de oogst.

Het zaterdagteam van VTC speelde uit bij De Doordraaiers 4. De Veenendalers pakten een 2-2 gelijkspel door de winstpartijen van Mandy Korver/Jannie Takkebos en Carmen van den Brink/Jannie Takkebos.

Een 2-2 gelijkspel stond ook op het scorebord bij de wedstrijd van het vrijdagteam van Spitsbergen uit bij Baarn 2. De Veense punten werden gemaakt door Thom Koppenaal/Emilio Avila Neira en Thom Koppenaal/John Takkebos. Ook het zondagteam van Spitsbergen speelde met 2-2 gelijk. Uit bij Dukenburg Smash 2 zorgden Thom Koppenaal/Marc van Manen en Jeroen van den Berg/Thom Koppenaal voor de punten.

Het zaterdagteam van Spitsbergen leed zijn tweede nederlaag van deze competitie. Sprenkelaar was in Veenendaal met 1-3 te sterk. Het enige Veenendaalse punt werd gemaakt door Mark Drost/Marco Schoeman.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 12 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 20 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 21 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45