Afbeelding
VTC

Hoofdklasseteams VTC starten met nederlaag aan competitie

Tennis

VEENENDAAL De hoofdklasseteams van VTC zijn de voorjaarscompetitie begonnen met een nederlaag. De mannen gingen zaterdag op eigen terrein met 1-5 onderuit tegen Maarn. Het enige punt kwam op naam van het dubbel Andries Hörchner en Chris van der Mei. De vrouwen verging het op zondag nog slechter. Het uitduel bij Bargeres werd met 6-0 verloren. Wat niet meehielp voor VTC was een blessure voor Carla van Kleef waardoor zij moest opgeven in haar enkelpartij en VTC ook één van de dubbels niet kon spelen. Eline Segers was de enige die in het uitduel in Emmen een set wist te winnen.

Het tennisweekend bij VTC was op vrijdagavond begonnen met een wedstrijd van het damesdubbelteam tegen Bakkershaag. Cynthia van de Bovenkamp en Annelies van Schuppen wonnen hun partij, maar dat was het enige punt voor het team dat verder bestaat uit Rina Helder en Karin-Mieke van Beek-Bruggeman: 1-3.

Op zaterdag won het gemengd team van VTC wel, uit bij Avanti’55 werd het 2-3 voor het team dat bestaat uit Melanie van Hardeveld, Richard van Kampen, John van den Berg en Anita van den Berg-van Hunnik. Het zondag herenteam boekte de grootste overwinning. Richard van Kampen, Olaf de Wit, Renzo van den Ham en John van den Berg zegevierden met 0-6 in het uitduel bij PVDV.

Het gemengd zondagteam van VTC (Claire van Buuren, Duc Scharn, Daniël Lushpa en Algo Kroodsma) verloor het uitduel met Huissen met 7-1. Het enige Veenendaalse punt werd gepakt door Van Buuren en Kroodsma.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 25 minuten geleden
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 15 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 22 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 23 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45