Foto uit archief.
Foto uit archief. TVVW

Goede competitiestart tennismannen TVVW

Tennis

VEENENDAAL De heren van tennisvereniging Veenendaal-West zijn de competitie begonnen met een klinkende zege. Uit bij Barneveld 3 werd het 0-6 voor de Veenendalers. Het team van Julian Meijer, Mark Nell, Jochen Lang en Tim van Offeren verloor in de hele partij slechts één set en dat betekende een prima start in de vierde klasse.

Een dag eerder had het herendubbel zijn eerste wedstrijd van de competitie gelijkgespeeld. Martijn Beek, Tim van Offeren, Julian Meijer en Tom Gaasbeek speelden met hun team met 2-2 gelijk tegen Heteren 2. 

Minder succes was er voor de gemengd teams van TVVW. Het gemengd team op zaterdag (Marit van Silfhout, Wim van Ravenswaaij, Desirée Bolderman en Erwin Bijvoet) ging met 3-2 onderuit in de uitwedstrijd tegen Rapiditas 7. Later op de dag ging ook het gemengd dubbelteam onderuit. Wilma Leushuis, Claudia Göbel-Hazendonk, Wim van Veenendaal en Theo Willemsz moesten de winst in Hoevelaken laten aan thuisploeg Weldam: 3-1.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 3 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 10 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 11 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45