@tedxmedia

SKF strijdt tegen De Meeuwen om promotie

Korfbal

VEENENDAAL De korfballers van SKF spelen in de strijd om promotie naar de hoofdklasse tegen De Meeuwen. De Veenendalers spelen op 9 april eerst uit in Putten, op 16 april is de return in de eigen SKF korfbalhal.

SKF eindigde in de overgangsklasse Bb op de tweede plaats. De Veenendalers wonnen in de aangepaste verkorte competitie vier keer en gingen twee keer onderuit. Daarmee eindigden ze als tweede achter DOS (W). De Meeuwen werd eerste in de Overgangsklasse Ba. De ploeg uit Putten won vier wedstrijden en speelde er eentje gelijk.

Nu strijden beide ploegen om één ticket voor promotie. De winnaar over twee wedstrijden promoveert naar de hoofdklasse, de verliezer speelt volgend zaalseizoen opnieuw in de overgangsklasse.

De aanvangstijd voor beide wedstrijden is nog niet bekend.

Afbeelding
Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede 3 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 23 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 24 apr, 15:17
Afbeelding
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 23 apr, 17:36
Marit van Rabenswaaij, Kaily Meerwijk,  Fien Cornelissen en trainers Michel Klok en Manja Moraal
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26
Quinty van Ingen,  Marleen Epskamp, Jayda Neervoort en Nevaeh Manuputty
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 23 apr, 10:00
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 23 apr, 09:02