@tedxmedia

Incompleet SKF verliest generale repetitie tegen DOS

Korfbal

VEENENDAAL De generale repetitie voor de kruisfinale is door de korfballers van SKF gisteren verloren. De thuiswedstrijd tegen de DOS eindigde in 17-21: ,,Toch hebben we de tweede helft de mouwen opgestroopt en keihard gewerkt met elkaar’’, aldus trainer Wouter van Steenbergen.

door Siem van Eck

,,We waren op voorhand al wat incompleet, omdat er best wel wat mensen waren met pijntjes. Die hebben we rust gegeven, dus we begonnen al met een wat andere opstelling. Na tien minuten scheurde Marc van den Breemen zijn achillespees en nog geen paar minuten later viel ook Thijs van Ginkel uit met een lichte blessure. Het was de eerste helft mede daardoor heel erg zoeken, we gingen met 6-13 de rust in. Na de rust viel Micha Batenburg erg goed in, hij scoorde er zeven. We zijn van 6-13 naar 17-21 gegaan dus we mogen spreken van een prima wedstrijd. We gingen met een goed gevoel het veld af. Al leven we nu vooral mee met Mark, zijn herstel kost ruim negen maanden en dat gun je niemand’’, eindigt de trainer.

Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede 5 uur geleden
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid gisteren
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 24 apr, 15:17
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 23 apr, 17:36
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 23 apr, 10:00
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 23 apr, 09:02