Daniël van Munster
Daniël van Munster SKF Korfbal

SKF-speler Van Munster gaat trainersvak in

Korfbal

VEENENDAAL SKF-korfballer Daniël van Munster (30) is met ingang van komend seizoen trainer van het tweede team van korfbalvereniging Unitas uit Harderwijk. Van Munster maakte enkele weken geleden bekend te stoppen met actief korfballen vanwege voortdurende blessures aan zijn achillespees.

Nieuw is het trainersvak niet voor Van Munster. Bij SKF heeft hij menig talententeam onder zijn hoede gehad. Ook maakte hij een uitstapje om het hoogste jeugdteam van De Meeuwen uit Putten twee jaar trainingen te geven. Naast het trainen van clubteams is de SKF-speler actief als trainer bij de RTC Oost, waar hij momenteel de Onder-19 lichting laat ontwikkelen. 

,,Ik heb er zin in”, vertelt Van Munster. ,,Unitas is een leuke club die het organisatorisch goed voor elkaar heeft. We hebben twee goede gesprekken gevoerd en ik vind het leuk dat ik volgend seizoen als trainer bij Unitas hoor.” 

Nog vóór die tijd hoopt Van Munster het felbegeerde trainersdiploma KT4 te behalen. ,,Als het allemaal volgens plan verloopt, rond ik die opleiding aan het einde van dit seizoen af”, aldus Van Munster.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Kom in beweging met de opstartgroepen van VAV in Veenendaal 16 minuten geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 46 minuten geleden
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooijen gaat niet door 15 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 22 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd gisteren
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02