De nederlaag komt al voor het laatste fluitsignaal binnen
De nederlaag komt al voor het laatste fluitsignaal binnen @tedxmedia

SKF verliest in wedstrijd ‘met twee gezichten’

Korfbal

VEENENDAAL De korfballers van SKF zijn er niet in geslaagd om de wedstrijd van DOS uit Westbroek te winnen. In de eigen sporthal werd het 19-21 voor de gasten. ,,We speelden een wedstrijd met twee gezichten”, luidde het oordeel van coach Wouter van Steenbergen.

De wedstrijd was door korfballiefhebbers te volgen via youtube. ,,Een mooie en leuke aanvulling voor mensen die onze wedstrijden willen bekijken”, vond Van Steenbergen. Die kijkers zagen ook dat SKF uitstekend uit de startblokken kwam. ,,We speelden in de eerste helft écht heel goed”, luidde het oordeel van de coach. ,,We gingen met 15 doelpunten de rust in.”

Na die rustpauze ging het echter een stuk minder goed met SKF dat DOS terug in de wedstrijd liet komen. ,,Eén vak had moeite om te scoren. Dat deed ons eigenlijk de das om. Dan zie je dat er onzekerheid insluipt. Die onzekerheid hebben we meegenomen van het veldseizoen”, legde Van Steenbergen uit. ,,Als je in een helft maar vier keer scoort is dat te weinig. DOS scoorde wel en maakte er 21. Ons probleem zit momenteel echt in het scoren.”

In de eerste helft bouwde SKF ogenschijnlijk gemakkelijk een voorsprong op.
In de tweede helft raakte SKF regelmatig de korf niet en verloor het vaker in de rebound.
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 14 uur geleden
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 20 uur geleden
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 23 apr, 17:36
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 23 apr, 10:00
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 23 apr, 09:02
Oussama el Azzouzi's 0-1 in de maak.
Oussama el Azzouzi scoort met fantastische omhaal voor Bologna tegen AS Roma 22 apr, 20:28