Afbeelding
Winkelstad Veenendaal

Organisatie verwacht dat Veenendaal on Ice dit jaar weer door kan gaan

Overig

VEENENDAAL Het lijkt erop dat het schaatsfestijn van Veenendaal on Ice dit jaar wél door kan gaan. Vorig jaar moest het bestuur van stichting Veenendaal on Ice besluiten dat de risico’s voor de organisatie van de ijsbaan te groot waren vanwege het coronavirus. Dit jaar is het bestuur ervan overtuigd dat er een solide en succesvol evenement georganiseerd kan worden.

De vierde editie van de ijsbaan zal plaatsvinden van woensdag 15 december tot en met zondag 9 januari op De Duivenweide in Veenendaal. ,,We verwachten dit jaar een veilig en gezellig evenement te kunnen organiseren”, vertelt Annelies van Rooijen, bestuurslid van de Stichting Veenendaal on Ice. ,,Natuurlijk houden we rekening met aanpassingen, maar we hopen, samen met onze partners, heel veel schaatsplezier te kunnen bieden in het centrum van Veenendaal.”

Naast schoolschaatsen, sprookjesmiddagen en silent disco zal er weer een curlingcompetitie worden georganiseerd. Ook hoopt stichting Veenendaal on Ice dit jaar weer verschillende sociale instellingen als Scoren in de Wijk en Goed voor Elkaar te mogen ontvangen. ,,De komende weken zullen we er alles aan doen om een geweldig evenement te realiseren”, aldus Annelies van Rooijen.

Meer informatie over Veenendaal on Ice is te vinden op de website www.veenendaalonice.nl. De stichting vraagt mensen die als vrijwilliger wil helpen op de ijsbaan, zelf iets willen organiseren of de stichting willen ondersteunen, contact op te nemen via veenendaalonice@gmail.com

advertentie
advertentie
Afbeelding
Drietal verlengt samenwerking: staf van DOVO krijgt vorm 1 uur geleden
Erik van de Weerd: ,,Ik doe graag iets voor de vereniging die mij ook veel heeft gegeven!"
De Vrijwilliger: Een leven lang waterpolo met Erik van de Weerd (VZC): 'De vereniging is een enorm warm nest' 3 uur geleden
Dit jaar geen Hemelvaartscross op recreatiegebied
Kwintelooijen in Rhenen.
'De traditie van de Hemelvaartcross ter ziele? Mooi niet!' 5 uur geleden
Afbeelding
Kom in beweging met de opstartgroepen van VAV in Veenendaal 8 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 8 uur geleden
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooijen gaat niet door 23 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 28 mrt, 10:00