Afbeelding
Ted Walker

Een ‘agressieve’ winst voor Blue Socks

Overig

VEENENDAAL Blue Socks heeft zondag het seizoen mooi afgesloten met een 9-10 winst tegen BSC Almere. Het Veense team kwam op achterstand maar weet zichzelf terug te vechten: ,,Het was een pittige wedstrijd, die gelijk opging’’, vertelt speler Jelle Bos.

door Siem van Eck

,,We hadden vandaag een krappe bezetting. Met zijn negenen waren we met net genoeg spelers. We wilden er gewoon een mooie pot van maken. Dat is gelukt, van beide kanten hebben we een hele mooie wedstrijd neergezet. Igmar Thomas had een paar prachtige hits en ikzelf en Junior Raphaela gooide goed.’’ 

Waar de teams in de eerste inningen gelijk lopen komt Almere op een voorsprong na de 6e inning: ,,We stonden 5-4, Almere weet op dat moment uit te lopen en komt op een voorsprong van 9-6. Uiteindelijk weten wij terug te komen en winnen we in de laatste inning met 9-10.’’

Volgens Bos komt de winst vooral door het agressief honk lopen:,,We wisten veel honken te stelen. Daarnaast zorgden ook de slagmensen dat de lopers goed geholpen werden. We waren gewoon vervelend, net de catcher blokkeren of in de weg staan. Volledig volgens de regels alleen mede daardoor hebben we de wedstrijd gewonnen’’, aldus Bos. 

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 9 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 16 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 17 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45