Spitsbergen is uitgeschakeld in de Silver Cup.
Spitsbergen is uitgeschakeld in de Silver Cup. Ted Walker

Kansloze nederlaag voor heren Spitsbergen in Silver Cup

Hockey

VEENENDAAL Ondanks de grote belangstelling van het publiek, dat met fakkels de heren van hockeyclub Spitsbergen kwam ondersteunen, leden de Veenendalers een kansloze nederlaag tegen Nieuwegein.

door Danny van der Linden

,,We begonnen best aardig”, blikt Douwe Wassink terug.,,Na het eerste kwart stond het 1-1.” De verwachtingen waren niet erg hoog gespannen. ,,We wisten dat Nieuwegein in de top van de derde klasse speelt terwijl wij in de middenmoot van de vierde klasse horen”, legt Wassink uit.

Het is dan ook niet gek dat Nieuwegein uiteindelijk met 1-13 won. ,,Maar het was een leuke avond met een mooie tegenstander”, vindt Wassink. ,,Na afloop hebben we lekker wat gedronken met de tegenstander en werd het nog best gezellig.”

Door de nederlaag zijn de heren van Spitsbergen uitgeschakeld in de Silver Cup. ,,We hebben twee leuke wedstrijden gespeeld, maar om eerlijk te zijn is het ook gewoon goed zo. Verder met de competitie.”

Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 10 uur geleden
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 15 uur geleden
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 18 uur geleden
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 19 uur geleden
Oussama el Azzouzi's 0-1 in de maak.
Oussama el Azzouzi scoort met fantastische omhaal voor Bologna tegen AS Roma 22 apr, 20:28
Jan van Willige.
Van Gent Finaleweken: keeper Jan van Willige verlaat GVVV ondanks eerdere verlenging toch 22 apr, 19:41
Van Gent Finaleweken: Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl (video) 22 apr, 17:30