Afbeelding
Vlad Vasnetsov via Pixabay

Badmintonners BC ‘t Veen spelen gelijk in Leusden

Overig

VEENENDAAL De badmintonners van BC ‘t Veen zijn er niet in geslaagd het derde competitieduel te winnen. Uit in Leusden werd dinsdagavond met 4-4 gelijk gespeeld.

Via een zeer spannende partij hadden Wouter Fondse en Leon Wegen ‘t Veen op een 0-1 voorsprong gezet. Het duo Dinja van Haastert/Jorine Veldman kon die lijn echter niet doortrekken waardoor Leusden weer op gelijke hoogte kwam. In de enkelspelen sloeg ‘t Veen vervolgens een gat. Fondse, Wegen en Veldman wonnen hun partij in twee sets. Van Haastert verloor haar partij weliswaar, maar de Veenendalers stonden na de enkelspelen wel 2-4 voor. Bij de gemengd dubbel partijen werd die voorsprong echter weer weggegeven, met een remise tot gevolg.

De Veenendalers, die de eerste wedstrijden met de maximale 8-0 hadden gewonnen, staan nog altijd bovenaan in de vijfde divisie. Acht punten voor op drie achtervolgers, waarvan er twee wel een wedstrijd minder gespeeld hebben.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp verliest in München en duikelt uit de top-100 5 uur geleden
Afbeelding
DOVO's Lid van Verdienste Cees van Wijk overleden: 'Een echte rooie is ons ontvallen' 12 uur geleden
Afbeelding
Waar moet je zijn? Een rondje Veenendaal-Veenendaal in beeld (video) 14 uur geleden
Fenna Achterberg is hard aan het trainen: ,,Indoor ging voor mij vooral om het weer doen van wedstrijden. Outdoor wil ik laten zien wat ik echt waard ben.”
Fenna Achterberg kijkt na blessureleed weer vooruit: 'Naast weer pijnvrij kunnen sporten, wil ik ook prestaties laten zien' 17 uur geleden
NK Para-badminton in sporthal de Vallei
Van Gent Finaleweken: Nederlands Kampioenschap para-badminton komende zaterdag in Veenendaal 21 uur geleden
Afbeelding
Koningsspelen in Veenendaal afgelast in verband met slecht weer 17 apr, 15:30
Afbeelding
Tal van sporten op Koningsspelen voor scholieren in Veenendaal 17 apr, 14:05