Florian Wolf zag zijn ploeg zakken naar de voorlaatste plek in de derde divisie. Ted Walker

Teleurstellende nederlaag voor DOVO bij Odin ‘59

VEENENDAAL DOVO kende een uiterst teleurstellende middag in Heemskerk. Tegen Odin ‘59 verloren de Veenendalers teleurstellend met 4-1.

Voorafgaand aan het duel was het vertrouwen groot bij DOVO dat eerder deze week ten koste van VV Goes het hoofdtoernooi van de KNVB-beker bereikte. Het elftal van Florian Wolf begon ook sterk aan de wedstrijd. In de eerste tien minuten mochten de Veenendalers drie hoekschoppen nemen. DOVO wist echter niet te profiteren van deze kansen. Het tegendeel was waar toen Ahmed al Mahdi de thuisloeg op voorsprong zette. Die achterstand werd echter nog voor rust weggepoetst door DOVO toen Lulinho Martins de 1-1 maakte.

OPEN HUIS Wat DOVO-trainer Wolf na rust zag moet hem goed hebben gedaan. De ploeg uit Veenendaal kreeg legio kansen op doelpunten. ,,Open huis”, oordeelde hij zelf. En hij had gelijk. Waar DOVO de kansen niet afmaakte, deed de tegenstander dit wel. Na een snelle 2-1 speelde Odin in de laatste fase van de wedstrijde  gemakkelijk naar de 4-1 overwinning.

Op de ranglijst zakte DOVO naar de voorlaatste plaats. Zaterdag komt HSV Hoek naar Sportpark Panhuis.

Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 10 minuten geleden
Oussama el Azzouzi's 0-1 in de maak.
Oussama el Azzouzi scoort met fantastische omhaal voor Bologna tegen AS Roma 12 uur geleden
Jan van Willige.
Van Gent Finaleweken: keeper Jan van Willige verlaat GVVV ondanks eerdere verlenging toch 13 uur geleden
Van Gent Finaleweken: Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl (video) 15 uur geleden
Open trainingen bij VAV vallen in de smaak: 'Dit is voor herhaling vatbaar' (video) 16 uur geleden
Autobedrijf Braber topscorersklassement Veenendaal 17 uur geleden
Van Gent Finaleweken: Tennisser Van de Zandschulp treft Eubanks in Madrid 19 uur geleden