Afbeelding
VCV

Een ‘moeizame’ winst voor VCV: ‘Ze hebben het ons moeilijk gemaakt’

Volleybal

VEENENDAAL De VCV-vrouwen hebben na een moeizame start de winst gepakt tegen Dynamo dames 3. De Veenendaalse volleybalsters verloren de eerste twee sets maar herpakten zich en wonnen daarna drie sets achter elkaar: ,,We kwamen in het begin niet helemaal uit onze pas’’, vertelt trainer Wieger Bouwman. Setstanden waren 26-24, 25-13, 20-25, 18-25, 10-15.

door Siem van Eck 

,,Het stond verdedigend niet zoals het moest staan. We hadden ook niet de services die we zouden moeten hebben. En er bleef vaak een pass hangen waardoor de middens niet in het spel betrokken werden. Hierdoor maakten we het onszelf erg lastig. Daarnaast heeft de tegenstander het heel goed gedaan en heeft het ons heel moeilijk gemaakt’’, legt de trainer uit.

KNOKKEN Na de tweede set weet het team het spel om te draaien: ,,De pass liep beter en de middens konden er weer opnieuw bij betrokken worden. Dat maakte dat de verdediging het aan de overkant moeilijker kreeg. Al hebben we voor ieder punt moeten knokken. We wisten het wel uiteindelijk om te draaien en onze spelers zo neer te zetten dat we bij iedere bal een handje hadden. Tevreden is een groot woord. Maar ik ben blij met de winst. We hebben weer genoeg om aan te werken’’, is de conclusie van de trainer.

advertentie
advertentie
ZVC Veenendaal verloor vrijdagavond bij Be'79 en moet vrezen voor degradatie uit de Eredivisie. (Hier op archieffoto tegen ZVV Ede)
Van Gent Finaleweken: ZVC Veenendaal loopt rood aan in Berkel-Enschot; 'We begonnen niet goed aan de wedstrijd' 3 uur geleden
Archieffoto van vorig jaar.
Van Gent Finaleweken: Vier strafschoppenseries nodig in halve finales schoolvoetbal Veenendaal 17 uur geleden
Van links naar rechts: lid tc Stefan Wildeman, Mitch van den Berg en voorzitter Daan van Kleef.
Van Gent Finaleweken: aanvallende versterking voor VV Veenendaal 19 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Veenendaalse teams naar finales Olympic Moves 22 uur geleden
Arris Haalboom regelt alles rondom de vlaggenparade bij het eerste elftal en de pupil van de dag, maar hij doet nog veel meer bij DOVO.
De Vrijwilliger: Arris Haalboom is van alle markten thuis bij DOVO: 'Ze noemen me hier Manusje van alles' 19 apr, 12:45
Het cricketteam in India is ontzettend trots op de T-shirts van Triathlon Veenendaal.
Vrijwilligster Margo verrast cricketteam in India met shirts van Triatlon Veenendaal 19 apr, 10:10
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 16 19 apr, 08:32