foto uit archief.
foto uit archief. TV Spitsbergen

Wisselend succes voor TV Spitsbergen bij competitiestart

Tennis

VEENENDAAL De tennisteams van TV Spitsbergen zijn met wisselend succes aan de competitie begonnen. Het mannen enkelteam won zijn partij, net als het gemengd dubbel en het gemengd team op zondag. Maar dat gold niet voor alle teams.

Het eerste mannenteam van Spitsbergen ontving De Kersenplukkers en bij die wedstrijden waren de enkelpartijen redelijk in balans. Dieter van de Scheur en Erwin van de Vendel moesten na een driesetter hun tegenstander feliciteren met de winst, maar daar tegenover stonden twee eenvoudige overwinningen voor Martijn Kabbes en Marcel van Viegen. Daardoor was het na de enkelpartijen gelijk: 2-2. In het dubbelspel pakte Spitsbergen vervolgens de winst. De koppels Sander Gijtenbeek/Dieter van de Scheur en Martijn Kabbes/Marcel van Viegen wonnen allebei in twee sets zodat Spitsbergen met een 4-2 zege aan de competitie begon.

In het dames dubbel stond een treffen tussen Spitsbergen 2 en Spitsbergen 1 op het programma. Daarin trok verrassend het tweede team aan het langste eind. Ook het gemengd team van Spitsbergen begon met een nederlaag aan het seizoen. Maarn bleek met 4-0 te sterk voor het team van Annette Oostermeijer, Gido van Barneveld, Stephanie Muller en Olav Kragten.

Winst was er wel in het gemengd dubbel, daarbij klopte Spitsbergen de Ridderweide met 4-0. De koppels Wout van der Linde/Robin Drost en Robin Drost/Margot van der Hagen hadden een supertiebreak nodig om hun partijen te winnen, de duo’s Margot van der Hagen/Conny van den Heuvel en Wim van Leeuwen/Conny van den Heuvel hadden aan twee sets genoeg voor de zege.

Het gemengd team op zondag was veel te sterk voor PVC 2. Louise van de Kolk, Ruben Lemmen, Ramon van Dijk en Estelle Heuvelman stonden geen set af: 5-0.

advertentie
advertentie
Archieffoto van vorig jaar.
Van Gent Finaleweken: Vier strafschoppenseries nodig in halve finales schoolvoetbal Veenendaal 3 uur geleden
Van links naar rechts: lid tc Stefan Wildeman, Mitch van den Berg en voorzitter Daan van Kleef.
Van Gent Finaleweken: aanvallende versterking voor VV Veenendaal 5 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Veenendaalse teams naar finales Olympic Moves 8 uur geleden
Arris Haalboom regelt alles rondom de vlaggenparade bij het eerste elftal en de pupil van de dag, maar hij doet nog veel meer bij DOVO.
De Vrijwilliger: Arris Haalboom is van alle markten thuis bij DOVO: 'Ze noemen me hier Manusje van alles' 12 uur geleden
Het cricketteam in India is ontzettend trots op de T-shirts van Triathlon Veenendaal.
Vrijwilligster Margo verrast cricketteam in India met shirts van Triatlon Veenendaal 14 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 16 16 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp verliest in München en duikelt uit de top-100 18 apr, 22:23