Afbeelding
VTC

Padelteam VTC debuteert met zege in hoofdklasse

Tennis

VEENENDAAL Afgelopen weekend is de tennis- en padelcompetitie weer van start gegaan. Na maandenlang geen competitie betekent dat eindelijk weer spelen ‘om het eggie’. Bij VTC Veenendaal was het op vrijdag, zaterdag en zondag weer ouderwets gezellig.

Deze najaarscompetitie strijden er 27 VTC-teams bij het tennis en 8 VTC-teams bij het padel voor het kampioenschap. ,,We hebben prachtige partijen gezien bij beide sporten en door het fantastische weer was het druk langs de banen”, zegt competitieleider Ans van Ojik van VTC.

Het eerste padelteam van VTC is de competitie in de hoofdklasse zondag begonnen met een overwinning. Het team, dat wordt gesponsord door CMC verzekeringen & bedrijfsmakelaars, won relatief makkelijk met 3-1 van Zuit NL uit Etten-Leur. Dit team bestaat uit de broers Henk en Arjen van Ojik, Timo Valk, Michel Roelofs en Andries Horchner (die laatste ontbreekt op de foto).

Het eerste herenteam tennis speelde zondag uit bij Frisselstein in Veghel. Zij hebben met 3-3 de punten verdeeld. Jascha Schoeman en Sem Middelhoven konden de supertiebreak niet in hun voordeel beslissen en verloren deze nipt met 11-9, waardoor winst voor het VTC-team uitbleef.

Het topklasse damesteam op zaterdag is goed van start gegaan met een 2-4 overwinning bij Venray. In de singel wist Nienke van de Bovenkamp na verlies in de eerste set de wedstrijd om te draaien en won uiteindelijk in de derde set met 7-5 de partij. In een spannende dubbel wisten Vera de Jong en Sandra Scholtus in de tweede set de tiebreak naar zich toe te trekken en zo haalden zij het vierde en winnende punt voor het team binnen.

advertentie
advertentie
Marit van Rabenswaaij, Kaily Meerwijk,  Fien Cornelissen en trainers Michel Klok en Manja Moraal
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 2 uur geleden
Quinty van Ingen,  Marleen Epskamp, Jayda Neervoort en Nevaeh Manuputty
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 5 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 6 uur geleden
Oussama el Azzouzi's 0-1 in de maak.
Oussama el Azzouzi scoort met fantastische omhaal voor Bologna tegen AS Roma 18 uur geleden
Jan van Willige.
Van Gent Finaleweken: keeper Jan van Willige verlaat GVVV ondanks eerdere verlenging toch 19 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl (video) 21 uur geleden
Afbeelding
Open trainingen bij VAV vallen in de smaak: 'Dit is voor herhaling vatbaar' (video) 22 uur geleden