Afbeelding
René Roelofs

Hockeyvrouwen Spitsbergen spelen gelijk tijdens eerste oefenwedstrijd

Hockey

VEENENDAAL De hockeyvrouwen van VMHC Spitsbergen hebben zondagmiddag hun eerste oefenduel van de voorbereiding gespeeld. Tegen Zwaluwen Dames 2 uit Utrecht werd het 1-1. Julia Ruland scoorde voor de Veenendalers op aangeven van Jaimey Tersch.

,,We hebben deze wedstrijd wat nieuwe tactische wijzigingen doorgevoerd, kijkend hoe dit uit zou pakken”, zegt trainer Nicky Roelofs. ,,Deze wedstrijd was resultaat niet belangrijk. Speelsters moeten weer lekker balgevoel en ritme opbouwen, zodat ze straks klaar zijn voor de competitiestart. Gelukkig sluiten steeds meer speelsters aan die terugkomen van vakantie. Dan kunnen we ook weer gaan bouwen aan ons eigen team.”

De hockeyvrouwen misten tijdens dit eerste oefenduel de helft van het team. Syl van Mourik, Noah de Man, Michelle Bolderman, Noor Kennepohl, Ruby van der Stok, Diede van Brakel en Janna Brink waren afwezig. Om het team te versterken werden Nienke Veenendaal, Brit Teune, Loïs Vonkeman, Dewi Schoeman, Sterre van Hardeveld en Noor Hoogendam uit de A en Dames 2 aan het spelersveld toegevoegd.

Aankomende zondag speelt VMHC Spitsbergen nog een oefenduel. Ditmaal tegen MHC Ede 2. De wedstrijd begint om 12.45 uur. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 1 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 2 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV gisteren
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45
Afbeelding
Ziekenhuis Gelderse Vallei en Sportservice De Vallei verlengen samenwerking: 'Volle kracht vooruit met het Leefstijlloket' 25 mrt, 18:51