Jan van den Berg

DOVO scoort niet en verliest thuis van DUNO

VEENENDAAL DOVO is er niet in geslaagd om dinsdagavond de laatste thuiswedstrijd van de voorbereiding te winnen. DUNO was met 0-2 te sterk voor de Veenendalers.

De wedstrijd was amper uit de startblokken gekomen of het was al direct raak voor de Doorwerthenaren. Kerem Cifci trok voor en middenvelder Samed Öztoprak schoot in de eerste minuut binnen: 0-1. Na rust was het wederom Öztoprak die scoorde en de voorsprong van DUNO vergrootte: 0-2.

DOVO bleef tot het einde van de wedstrijd op jacht naar een aansluitingstreffer. Ondanks een aantal kansen, kwam het team niet meer tot scoren.

Zaterdag oefent DOVO voor het laatst. De Veenendalers komen dan in actie tegen Hoogland. De aftrap is al om 12.00 uur.