Afbeelding
VMHC Spitsbergen
video

Lachende gezichten en hockeyplezier bij PEP-toernooi VMHC Spitsbergen

Hockey

VEENENDAAL Na twee jaar afwezigheid was er zaterdag bij VMHC Spitsbergen weer het PEP-toernooi, genoemd naar Pierre en Patty die veel betekend hebben voor de jeugd van de Veenendaalse hockeyclub.

Wel vierentwintig teams waren naar Veenendaal gekomen in de F- en E-categorie. Voor het eerst waren er ook jongensteams aanwezig. In de morgen waren er drie categorieën. De J-8tallen, de M-8tallen en de M-6tallen. Alle drie de categorieën bestonden uit acht teams. In de morgen waren de poulewedstrijden en in de middag werd er op sterkte verder gespeeld.

Het weer was goed gezind en Vcompany had voor de nodige luchtkussens gezorgd en als klap op de vuurpijl ook voor suikerspinnen, waarmee 300 euro werd opgehaald voor het goede doel: Metakids. De Koopman zorgde voor het gezonde deel. De sportenergie, het fruit.

Het was goed om te zien hoeveel lol de kinderen hadden om weer te mogen sporten tegen andere verenigingen. Van Bemmel tot Vleuten, van Arnhem tot Woerden, overal kwamen de teams vandaan.

In de hoogste categorieën werden bij de M-6tallen Fletiogirls (Fletiomare), bij de M-achttallen VMHC Spitsbergen M8E1 en bij de jongens The Lions, een team van Schaerweijde eerste. De spelletjesbeker was voor VMHC Spitsbergen M3F1/2 en de leukste mascotte, een lekkere taart van Jumbo Petenbos was een gedeelde eerste plek voor VMHC Spitsbergen M8E2 en Haaskamp J8E1.

Moe maar voldaan werd zo het rare seizoen toch mooi afgesloten.

Bron video: VMHC Spitsbergen


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 7 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 8 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45
Afbeelding
Ziekenhuis Gelderse Vallei en Sportservice De Vallei verlengen samenwerking: 'Volle kracht vooruit met het Leefstijlloket' 25 mrt, 18:51