Afbeelding
Ted Walker
video

Vatjetrap: Jacky Steehouwer van VTC

Rubrieken

VEENENDAAL Tennisster Jacky Steehouwer van VTC mag als vierde Veenendaalse sporter een score neer gaan zetten bij Vatjetrap. Marjolijn van Haarlem (VCV volleybal) en Robin Segers (VRC voetbal) lukten het niet om Daniël van Munster (SKF korfbal) van de eerste plek te stoten. Lukt het Steehouwer wel om de koppositie te pakken? Bekijk het in onderstaande video.

Vatjetrap is een videorubriek van RegiosportVeenendaal.nl waarin sporters van vijf verschillende verenigingen de bal in het olievat moeten mikken. In vijf verschillende afleveringen komen Guido Schreuder (VZC waterpolo), Robin Segers (VRC voetbal), Jacky Steehouwer (VTC tennis), Marjolijn van Haarlem (VCV volleybal) en Daniël van Munster (SKF korfbal) aan de beurt. Zij moeten proberen op de manier zoals die bij hun sport hoort de bal in het vat te mikken. De kunst is om dit in zo weinig mogelijk pogingen voor elkaar te krijgen. De sporter die na de laatste aflevering het klassement aanvoert, mag een waardebon ter waarde van 250 euro aan een Veenendaals goed doel schenken.

Vatjetrap wordt mede mogelijk gemaakt door G. van Beek Kolen & Olie, BikeBear Adventure, 11Teamsports Veenendaal en Schildersgroep Nederland.


advertentie
advertentie
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 2 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 4 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45
Afbeelding
Ziekenhuis Gelderse Vallei en Sportservice De Vallei verlengen samenwerking: 'Volle kracht vooruit met het Leefstijlloket' 25 mrt, 18:51