Afbeelding
Archief RegiosportVeenendaal.nl
video

Terug naar 2018: Bekend probleem kost SKF niet de kop: ‘Dit is waar we horen’

Rubrieken

VEENENDAAL Als redactie van RegiosportVeenendaal.nl, voorheen VeenendaalseKrant, zitten we in deze maanden van het jaar altijd midden in de Van Gent Finaleweken. Voor het tweede jaar op rij zijn competities echter afgebroken. Dus geen kampioenschappen en degradaties, geen nacompetitie en bekerfinales. En dus geen Finaleweken. Om dat gemis te compenseren blikken we de komende weken dagelijks terug naar een Finaleweken-moment van eerdere jaren.

Vandaag gaan we terug naar 17 maart 2018. De korfballers van SKF spelen een beslissingswedstrijd tegen Antilopen. Inzet in Maarssen is degradatie zien te voorkomen en dus in de overgangsklasse te blijven. De Veenendalers namen al snel een voorsprong van drie goals, en die marge stond er bij de rust ook. Na de pauze kwam Antilopen echter sterk terug. Het ging in de tweede helft lange tijd gelijk op, maar het was SKF dat een minieme voorsprong pakte. En met een mooi afstandsschot maakte Daniël van Munster vervolgens aan alle onzekerheid een einde.

SKF-trainer Steven Brink was blij met het resultaat, maar zag ook een bekend probleem opnieuw de kop opsteken. ,,Kansen hadden we zat en dan komt het aan op de afronding van die kansen. Dat is dit seizoen al vaker de bottleneck gebleken en dan komt het aan op dit soort wedstrijden helaas. En dat was vandaag eigenlijk ook het verhaal. Belangrijk is dat we de kansen wel blijven creëren en dan ronden we het in de slotfase wel af en maak je het verschil. Gelukkig blijven we in deze klasse, de overgangsklasse is waar we horen.”

Bekijk hieronder de video uit 2018.


Afbeelding
advertentie
advertentie
Dit jaar geen Hemelvaartscross op recreatiegebied
Kwintelooijen in Rhenen.
'De traditie van de Hemelvaartcross ter ziele? Mooi niet!' 43 minuten geleden
Afbeelding
Kom in beweging met de opstartgroepen van VAV in Veenendaal 3 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 3 uur geleden
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooijen gaat niet door 18 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 28 mrt, 10:00
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 28 mrt, 08:30
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00