Afbeelding
Ted Walker

RegiosportVeenendaal.nl start nieuwe rubriek: Vatjetrap

Rubrieken

VEENENDAAL RegiosportVeenendaal.nl start deze week een nieuwe videorubriek. In navolging van het succesvolle Latjetrap, waarbij voetballers de bal op de lat moesten mikken, ziet nu Vatjetrap het levenslicht. Sporters van diverse Veenendaalse verenigingen moeten proberen de bal in zo weinig mogelijk pogingen in een olievat te mikken. Daarbij strijden ze, naast de sportieve eer, ook voor een maatschappelijk doel in Veenendaal.

,,We wilden graag weer iets nieuws gaan doen en toen we dat bespraken met Wim van Beek van G. van Beek Kolen & Olie werd hij direct enthousiast. Hij stelde een olievat beschikbaar en het idee voor Vatjetrap was geboren”, legt media-adviseur Marieke van Egdom van RegiosportVeenendaal.nl uit.

In vijf verschillende afleveringen komen Guido Schreuder (VZC waterpolo), Robin Segers (VRC voetbal), Jacky Steehouwer (VTC tennis), Marjolijn van Haarlem (VCV volleybal) en Daniël van Munster (SKF korfbal) aan de beurt. Zij moeten proberen op de manier zoals die bij hun sport hoort de bal in het vat te mikken. De kunst is om dit in zo weinig mogelijk pogingen voor elkaar te krijgen. De sporter die na de laatste aflevering het klassement aanvoert, mag een waardebon ter waarde van 250 euro aan een Veenendaals goed doel schenken.

,,We snakten er enorm naar om weer wat leuks te kunnen doen”, zegt verslaggever Jeroen van der Veer over het nieuwe project. ,,En leuk is het geworden!” Dat komt voor een belangrijk deel ook door de verbinding die deze rubriek maakt, vult Van Egdom aan. ,,Allereerst doordat er sporters van verschillende sporten meedoen natuurlijk, maar ook door de steun van Veenendaalse ondernemers voor dit idee. En dat de prijs is bestemd voor een goed doel toont onze maatschappelijke betrokkenheid en dat maakt het helemaal af!” 

Benieuwd wie de eerste editie van Vatjetrap gaat winnen? Je volgt het vanaf deze week op RegiosportVeenendaal.nl.

Vatjetrap wordt mede mogelijk gemaakt door G. van Beek Kolen & Olie, BikeBear Adventure, 11Teamsports Veenendaal en Schildersgroep Nederland.

advertentie
advertentie
Dit jaar geen Hemelvaartscross op recreatiegebied
Kwintelooijen in Rhenen.
'De traditie van de Hemelvaartcross ter ziele? Mooi niet!' 1 uur geleden
Afbeelding
Kom in beweging met de opstartgroepen van VAV in Veenendaal 3 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 4 uur geleden
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooijen gaat niet door 19 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 28 mrt, 10:00
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 28 mrt, 08:30
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00