Afbeelding
De Merino's

De Merino’s heet 500e lid Sophie Proos van harte welkom

Voetbal

VEENENDAAL Voetbalvereniging De Merino’s heeft Sophie Proos in het zonnetje gezet. De 9-jarige kwam zaterdag 1 mei met haar moeder langs om zich in te schrijven en zij bleek het 500ste lid van de vereniging te zijn. 

door Jeroen van der Veer

Omdat haar broer ook bij De Merino’s voetbalt, was voor Sophie de keuze snel gemaakt bij welke vereniging zij op voetbal wilde gaan. Eerder was ze actief als turnster, maar ze maakt nu de overstap naar het voetbal en de teamsport. 

De Merino’s laat weten dat Daniëlle van de Donk -speelster van het Nederlands vrouwenteam en Arsenal- het grote voorbeeld van Sophie is en ze was dan ook blij verrast dat ze van haar moeder dezelfde voetbalschoenen mocht hebben als Daniëlle. ,,Naast de schoenen kreeg ze ook een roze voetbal en is ze elke dag op het pleintje te vinden vlak bij haar huis om een balletje te trappen.”

Om haar in het zonnetje te zetten werd Sophie op de club uitgenodigd voor een fotomoment en kreeg zij uit handen van de jeugdvoorzitter een pakket overhandigd met daarin onder andere blauwe clubsokken, een voetbal en een cadeaubon.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 4 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 11 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 12 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45