Afbeelding
Jan van den Berg

DOVO heeft zo goed als beet en wil 34-jarige oefenmeester strikken

Voetbal

VEENENDAAL De nieuwe trainer van voetbalvereniging DOVO wordt hoogstwaarschijnlijk Florian Wolf. Maandagavond werden binnen de club de laatste gesprekken gevoerd en alleen een financieel akkoord lijkt de aanstelling van 34-jarige Wolf nog in de weg staan. 

door Jeroen van der Veer

Zoals de Veenendaalse voetbalvereniging al eerder had aangegeven, werd het een zorgvuldige selectieprocedure. Zo’n twintig trainers hadden zich gemeld om de openstaande vacature op te vullen en uiteindelijk ging DOVO met een handjevol oefenmeesters in gesprek.

Hierbij deden William Honders en Wilco Vink het woord en maandagavond stelden zij twee potentiële oefenmeesters voor aan de spelersraad en het bestuur, om zo een breder draagvlak te creëren. Bronnen binnen de club zeggen dat zij in dat gesprek tot de conclusie zijn gekomen dat Florian Wolf de nieuwe DOVO-trainer moet worden. De 34-jarige trainer is ondanks zijn jonge leeftijd al actief geweest bij onder andere Katwijk, Sparta Rotterdam, FC Volendam, Uitgeest, Legmeervogels, SJC Noordwijk en Jong Almere. 

Aan dit rijtje kan dus mogelijk DOVO toegevoegd worden, mitst club en trainer er financieel uitkomen. ,,Jij noemt nu twee namen en daar ga ik verder niet op in. Ik wil alleen bevestigen dat we met twee trainers serieus in gesprek zijn en dat het geen makkelijke keuze is. We hebben hier te maken met twee enorm goede trainers”, aldus Lenno van Kleef, voorzitter van de FSD.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 4 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 12 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 13 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45