Afbeelding
VRC Voetbalacademie

VRC Voetbalacademie van start: Zestig jongens en meiden op eerste training

Voetbal

VEENENDAAL Bij voetbalvereniging VRC is afgelopen vrijdag de voetbalacademie van start gegaan. Bijna zestig jongens en meiden tussen 6 en 16 jaar kregen hun eerste training op de voetbalacademie. 

,,Wat een genot om zoveel talenten rond te zien lopen, die zich nog meer willen ontwikkelen. Daar kunnen wij als club alleen maar trots op zijn”, aldus VRC op haar website. ,,En juist in deze coronatijd geeft het de jeugd een extra mogelijkheid om even hun zinnen te verzetten en zich sportief in te spannen.”

Het doel van de VRC Voetbal Academie is om jongens en meiden als voetballer/ster beter te maken, waarbij de focus ligt op het ontwikkelen van techniek, coördinatie en fysiek. ,,Tijdens de trainingen maken we naast loopladders, springtouwen en gatendoek gebruik van geavanceerde materialen, zoals smartgoals en sprintparachutes om deze talenten verder te helpen ontwikkelen. We zien uit naar de volgende training.”

Meer foto’s en video’s van de eerste training zijn te vinden op de website van VRC.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 3 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 5 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45
Afbeelding
Ziekenhuis Gelderse Vallei en Sportservice De Vallei verlengen samenwerking: 'Volle kracht vooruit met het Leefstijlloket' 25 mrt, 18:51