Afbeelding
Ted Walker

Aanvoerder GVVV maakt bekend te stoppen met voetballen

Voetbal

VEENENDAAL De aanvoerder van GVVV, Philip Ties, heeft aangegeven te stoppen met voetballen. De 34-jarige heeft dat zijn huidige club verteld. 

door Jeroen van der Veer

 De inwoner van Bunnik twijfelde vorig jaar al, maar besloot er toch nog een jaar aan vast te plakken. Nu, tijdens de lockdown, heeft hij voor zichzelf de beslissing genomen niet meer actief te zijn als voetballer op hoog niveau. 

De aanvallende middenvelder kwam in 2019 naar GVVV en liet hiervoor Spakenburg achter zich. Met veel wedstrijden, doelpunten en assists achter zijn naam had Ties bij meerdere clubs op een hoog amateurniveau naam gemaakt. Hij speelde in zijn jeugdjaren voor VKW, stapte over naar de beloften van FC Emmen en kwam vervolgens via ACV Assen, Staphorst, Genemuiden, HHC Hardenberg en SV Spakenburg nu dus GVVV.

In de ploeg van trainer Jochem Twisker speelde Philip Ties dit seizoen alle officiële wedstrijden en droeg hij hierin altijd de aanvoerdersband. Vorig seizoen miste hij meerdere duels door een blessure, maar na zijn herstel werd hij direct weer basisspeler. 

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 13 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 20 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 21 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45