Afbeelding
Ted Walker

Streep door zaalkorfbalseizoen door verlengde lockdown

Korfbal

VEENENDAAL In alle klassen onder de Korfbal League (en Reserve Korfbal League) zal dit seizoen geen zaalcompetitie plaatsvinden. Dat is de conclusie van de korfbalbond na de persconferentie van het kabinet op dinsdagavond, waarin duidelijk werd dat de huidige lockdown wordt verlengd.

Door dit besluit is een verantwoorde start van de zaalcompetitie op 6 februari – het laatst mogelijke moment in de eind oktober door het KNKV opgestelde routekaart helaas niet meer mogelijk.

GEVOLGEN ,,Het niet doorgaan van de zaalcompetitie in alle klassen onder de Korfbal League heeft gevolgen voor alle korfbalverenigingen”, aldus het KNKV. ,,Meer informatie over onder andere de veldcompetitie en financiële afdrachten volgt de komende dagen via KNKV.nl en bijbehorende social mediakanalen.”

advertentie
advertentie
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 43 minuten geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 2 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 23 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45
Afbeelding
Ziekenhuis Gelderse Vallei en Sportservice De Vallei verlengen samenwerking: 'Volle kracht vooruit met het Leefstijlloket' 25 mrt, 18:51