BDUmedia

Veenendaalse voetbalclubs hervatten training ondanks lockdown

Voetbal

VEENENDAAL Op diverse voetbalvelden in Veenendaal wordt ondanks de lockdown door diverse A-selecties getraind. Dit gebeurt in tweetallen en met gepaste afstand. Dat blijkt uit een rondvraag van RegiosportVeenendaal.nl.

door Jeroen van der Veer

GVVV Bij voetbalvereniging GVVV wordt aanstaande donderdag gestart met trainen in tweetallen. Vooralsnog gaat de hoogstspelende vereniging uit Veenendaal één keer per week trainen, maar dat kan veranderen na de persconferentie van Mark Rutte op dinsdag 12 januari. 

DOVO Aan de overkant, bij voetbalclub DOVO, is dat anders: daar hebben de spelers afgelopen maandag al getraind en ook donderdag zal de bal daar opnieuw gaan rollen. 

DE MERINO’S Eersteklasser De Merino’s kiest ervoor om nog niet te voetballen. Tijdens de lockdown bleef de voetbal in het ballenhok en mogelijk komt deze pas weer tevoorschijn na de persconferentie. Met potlood staat in hun agenda geschreven dat er op 12 januari weer getraind mag worden. 

VRC VRC heeft besloten helemaal niet te voetballen. Lockdown is lockdown vinden zij en daarom blijven de spelers van Jan Gaasbeek thuis en worden ze niet op het veld verwacht. 

VEENENDAAL Voetbalvereniging Veenendaal traint wel; sinds de afkondiging van de lockdown trainen zij op met de A-selectie op donderdagavond in tweetallen. 

Panter Bij sv Panter is geen enkele twijfel: er wordt niet getraind. Er is zelfs niet over nagedacht. Wanneer zij wel weer het veld op gaan, is nog niet bekend. Dat hangt af van de maatregelen die op 12 januari door premier Rutte worden benoemd.

advertentie
advertentie
Archieffoto van vorig jaar.
Van Gent Finaleweken: Vier strafschoppenseries nodig in halve finales schoolvoetbal Veenendaal 12 uur geleden
Van links naar rechts: lid tc Stefan Wildeman, Mitch van den Berg en voorzitter Daan van Kleef.
Van Gent Finaleweken: aanvallende versterking voor VV Veenendaal 14 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Veenendaalse teams naar finales Olympic Moves 17 uur geleden
Arris Haalboom regelt alles rondom de vlaggenparade bij het eerste elftal en de pupil van de dag, maar hij doet nog veel meer bij DOVO.
De Vrijwilliger: Arris Haalboom is van alle markten thuis bij DOVO: 'Ze noemen me hier Manusje van alles' 21 uur geleden
Het cricketteam in India is ontzettend trots op de T-shirts van Triathlon Veenendaal.
Vrijwilligster Margo verrast cricketteam in India met shirts van Triatlon Veenendaal gisteren
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 16 gisteren
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp verliest in München en duikelt uit de top-100 18 apr, 22:23