Afbeelding
De Merino's

De Merino’s neemt geen halve maatregelen en sluit complex per direct

Voetbal

VEENENDAAL Bij voetbalvereniging De Merino’s wordt geen enkel risico gelopen en zij hebben dan ook besloten het sportcomplex tot minimaal januari 2021 te sluiten. Ondanks dat de jeugd wel mag trainen, willen de Veenendalers hun vrijwilligers beschermen. ,,Dit om zo min mogelijk contactverspreiding te creëren.”

door Jeroen van der Veer

Minimaal vijf weken lang zit Nederland in een lockdown en ondanks dat er wel getraind mag worden, gebeurt dit bij De Merino’s niet. 

,,Met groepjes van maximaal 2 personen (ouder dan 17). Dit lijkt ons onhaalbaar”, laat de voorzitter weten. ,,De jeugd onder de 17 jaar mag wel volgens de regels blijven trainen maar gezien het feit dat in januari de competitie niet hervat gaat worden, hebben we besloten om per direct alle trainingen te stoppen. Dit ook voor de veiligheid van alle vrijwilligers/trainers.”

Vanaf heden is het sportpark dan ook gesloten en gaat het bestuur in overleg om te kijken wanneer ze in januari 2021 gaan starten met de trainingen.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 9 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 17 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 18 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45