Afbeelding
Ted Walker

Aanvaller met uitstekende cijfers achter zijn naam maakt bij GVVV vertrekwens bekend

Voetbal

VEENENDAAL Aan het einde van dit seizoen verlaat Jeremy de Graaf zijn huidige club GVVV. De inmiddels 30-jarige heeft aangegeven te zoeken naar een nieuwe uitdagen. 

door Jeroen van der Veer

In het kalenderjaar 2017 lukte het GVVV om de veel scorende speler bij VVOG weg te lokken en een mooi huwelijk leek te beginnen. Leek, want in Veenendaal waren er toch altijd wel wat twijfels over De Graaf.

Was de aanvaller nou een linksbuiten, een echte nummer negen of een spits die in een 4-4-2-opstelling moet fungeren? Ondanks de vraagtekens, liet De Graaf zich niet gek maken en wist hij het op het hoogste amateurniveau veelvuldig te vinden.

Zo kwam de inmiddels 30-jarige in totaal 93 keer in actie voor GVVV en daarin maakte hij 40 doelpunten. Daarnaast leverde de linkspoot 14 assists, wat natuurlijk uitstekende cijfers zijn. Toch kan hij ook onder Jochem Twisker niet rekenen op een vaste basisplaats en mede daarom heeft De Graaf dinsdag kenbaar gemaakt de club na dit seizoen te verlaten.

De Graaf is na Corne Davelaar en Laurens van der Voort de derde speler die zelf aangeeft te willen vertrekken. Eerder werd ook duidelijk dat Robin Mulder volgend seizoen niet het blauwe shirt draagt. 

advertentie
advertentie
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 6 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 8 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45
Afbeelding
Ziekenhuis Gelderse Vallei en Sportservice De Vallei verlengen samenwerking: 'Volle kracht vooruit met het Leefstijlloket' 25 mrt, 18:51