Afbeelding
Hardlopen

Steun je club of loopgroep met de virtual winter run

Overig

VEENENDAAL De Atletiekunie houdt dit jaar een virtual winter run. Deelnemers kunnen hun virtuele race lopen tussen 19 en 31 december dit jaar. En het mooie is: met deelname kun je ook een club of loopgroep naar keuze financieel steunen.

,,In deze moeilijke tijden waarin het verenigingsleven stilligt en de deuren van onze club gesloten zijn, is het gemis van onze mooie sport groot”, schrijft de Atletiekunie op haar website. ,,De coronacrisis vraagt al een lange tijd flexibiliteit, creativiteit en discipline van jullie en ons allemaal, dat beseffen wij maar al te goed. Hardlopen mag en kan gelukkig nog steeds. Weliswaar alleen of in een heel klein groepje maar hoe fijn is het dat je nog lekker naar buiten kunt.”

Daarom houdt de bond dit jaar de virtual winter run. ,,Een initiatief waarbij deelnemers zich inschrijven voor een afstand naar keuze en vervolgens ervoor kunnen kiezen om (een deel van) dit inschrijfbedrag te doneren aan een club of loopgroep naar keuze. Deelnemers krijgen via een live leaderboard het klassement te zien dus spoor zoveel mogelijk lopers, vrienden en familie aan om voor jouw club mee te lopen!”

Inschrijven voor de virtual winter run is mogelijk tot en met 17 december 2020. Deelname kost 10 euro (of meer, afhankelijk van je donatie). Kijk hier voor meer informatie en inschrijven.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede 7 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 24 apr, 20:45
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 24 apr, 15:17
Afbeelding
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 23 apr, 17:36
Marit van Rabenswaaij, Kaily Meerwijk,  Fien Cornelissen en trainers Michel Klok en Manja Moraal
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26
Quinty van Ingen,  Marleen Epskamp, Jayda Neervoort en Nevaeh Manuputty
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 23 apr, 10:00
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 23 apr, 09:02