Afbeelding
Brenda Dekker

GVVV gaat het veld weer op: ‘Een voorbereiding op de voorbereiding’

Voetbal

VEENENDAAL Lang lagen alle activiteiten van het eerste elftal van GVVV stil, maar daar komt vanaf donderdag verandering in. Nu het kabinet bekend heeft gemaakt dat de tijdelijke extra maatregelen aflopen, gaat de A-selectie in groepjes van vier trainen. 

door Jeroen van der Veer

Waar GVVV in eerste instantie niets in het plan zag om met viertallen te trainen, gaan ze dat nu toch wel doen. Dit komt mede door de geruchten dat de competitie half januari weer moet beginnen. ,,Dat houdt in dat je half december moet starten met de voorbereiding”, aldus Jochem Twisker. ,,Dit is dus even een voorbereiding op de voorbereiding.”

Toch is het nog allerminst zeker dat men half januari weer competitiewedstrijden kan spelen. ,,Als dat gebeurt, dan zullen we in de decembermaand vol moeten trainen. Ja, vlak voor en na de feestdagen. Nu is dat niet zo’n ramp, alleen ik hoop wel dat er half december duidelijkheid komt met wat de stip aan de horizon is. Anders moet je echt gaan werken met een halve competitie.”

Ondanks dat de stip er nu niet is, begint GVVV wel weer met trainen. Weliswaar in viertallen, maar het is tenminste iets. ,,Het is verre van ideaal”, is Twisker duidelijk. ,,Alleen je moet toch bezig zijn en het is fijn dat je elkaar weer even ziet. We beginnen met een keer in de week, maar mogelijk wordt dit al snel meer. We moeten allemaal even kijken hoe dit bevalt.”

Alle eerder aangekondigde coronamaatregelen blijven gewoon van toepassing en daardoor laat GVVV geen publiek toe om de trainingen te bezoeken. 

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 5 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 13 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 14 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45